1

Téma: LiveCzechModels - Olomouc

Dobrý den,
dovolte abych Vám představila zcela nové studio v centru Olomouce, které bude v provozu od 1.6.2009. Právě provádíme dokončovací práce jakmile bude studio kompletní přidáme zde fotky.

Studio je ve zcela nově zrekonstruovaných prostorách, které se nachází cca 200m od vlakové stanice Olomouc-město v centru olomouce což znamená, že dostupnost je snad nejlepší. V prostorách jsou 2 krásné koupelny, jídelna, kuchyňka a 4 pracovní pokoje (možnost rozšíření až na 7 pracovních pokojů).

Všechny pokoje jsou odděleny takže dívky mají 100% soukromí. Kolektiv a vedení studia bude pouze dívčí stejně jako v brněnském studiu takže nemusíte mít žádné obavy z pánských návštěv!

Stejně jako v brněnském studiu budete mít možnost plánovat si směny z pohodlí vašeho domova a pracovat na multichatu přehledně na velkém monitoru s naším unikátním autologovacím softwarem. 

Budeme se snažit aby jsme uspokojili všechny dívky a moc se těšíme na spolupráci.

V případě zájmu použijte prosím formulář na našich webových stránkách.

za LiveCzechModels Veronika

Naposledy upravil: LiveCzechModels (2009-06-02 11:25:25)

2

Re: LiveCzechModels - Olomouc

Dobrý den,
studio LiveCzechModels - Olomouc je kompletně hotové. Přikládám slíbené fotky!

http://www.liveczechmodels.com/olomouc/01.jpg

http://www.liveczechmodels.com/olomouc/02.jpg

http://www.liveczechmodels.com/olomouc/03.jpg

http://www.liveczechmodels.com/olomouc/04.jpg

http://www.liveczechmodels.com/olomouc/05.jpg

http://www.liveczechmodels.com/olomouc/06.jpg

http://www.liveczechmodels.com/olomouc/07.jpg

http://www.liveczechmodels.com/olomouc/08.jpg

za LiveCzechModels
s pozdravem Veronika
manažerka studia

Naposledy upravil: LiveCzechModels (2009-05-31 12:53:31)

3

Ráda bych řekla, že Livechatstudio v Olomouci splnilo všechno, co slibovalo a co jsem očekávala. Příjemný pracovní kolektiv, krásné a čisté pracovní prostředí. O vše je dobře postaráno a nemám nic co bych vytkla. Domluva s vedením je dobrá, není problém domluvit se na směnách. Příjemná paní šéfová mi vyjde vstříc kdykoliv potřebuji. A peníze jsou opravdu takové jak slibují. Můžu říct, že konečně chodím do práce ráda, baví mě to tam. Všem můžu vřele doporučit :-)

4

Fakt moc pěkné

5

Dobrý den. Není to tak dávno, co jsem zde psala jak se mi ve studiu líbí. Na tom se samozřejmě nic nemění, bohužel jediné co se změnilo, je vedení. Nevím proč, prý ze závažných důvodů, byla odvolána Verča Kadlčáková, která celé studio v Olomouci vedla a myslím, že tady udělala kus práce a vynaložila tolik úsilí, které se jen tak někde nevidí, aby tohle studio vypadalo tak, jak vypadalo (reps. zatím vypadá). Bohužel zvažuji moji případnou další spolupráci s tímto studiem pro mě ze "závažných důvodů". Nevím totiž, co si o celé téhle "kauze" mám myslet. Co když jednou budu ze "závážných důvodů" odvolána i já? Kdo mi zaručí, že ne? Je to můj názor, nechci odrazovat ostatní slečny a modelky. Každopádně Verunce moc děkuji za vše, dlouho jsem nepoznala tak skvělého človíčka. Poprvé můžu říct, že moje šéfová byla zároveň i má kamarádka. A myslím, že nemluvím jen za sebe, ale i za všechny mé kolegyně modelky, které měly tu čest zde pracovat pod jejím vedením. Verunce přeji hodně stěstí do budoucna.

6

Dobrý den,
majitelé agentrury LiveCzechModels (studio Brno, Olomouc) se po dlouhé úvaze rozhodli ke změně vedení ze závažných důvodů.

Pro Vás jako modelky se nic nemění protože ***** je nahrazena novou vedoucí, která pro Vás bude dělat stejné maximum a snažit se aby jste byli spokojené. Podmínky ve studiu zůstávají stejné takže kromě změny vedoucí studia se nic nemění. Mohu Vás ubezpečit, že v případě, že se budete chovat korektně a férově nemusíte mít o svůj post modelky strach, bohužel v případě ***** jsme jako majitélé agentury LiveCzechModels toto chování postrádali a proto jsme byli nuceni k tomuto kroku.

Věřte, že i pro nás není tato situace lehká a raději by jsme ji neřešili ale nebylo jiného východiska.

majitelé agentury LiveCzechModels

7

Takže předem děkuji za odpověď, i když jsem v ni moc nedoufala. Je samozřejmě jen vaše věc co mezi sebou máte nebo nemáte, do toho já nevidím a ani bych nechtěla.

A co peníze? Budou opravdu takové, jak mají být? Výplatní termín pořád mezi 15. a 20. dnem v měsíci? Pořád 80% při splnění podmínek jako je odpracování 4 směn v týdnu?

8

Ano, podmínky, které jsme určili na samotném začátku budou splněny. Opravdu jediná změna pro Vás jako modelky je výměna vedoucí studia jinak vše zůstává při starém. Tyto podmínky určují majitelé agentury.

majitelé agentrury LiveCzechModels

9

Dobrý den,
naše studio v Olomouci funguje perfektně, pomalu ale jistě se nám začíná zaplňovat a my se opět hlásíme s novinkou v podobě virtuální prohlídky.

Nyní se můžete z pohodlí Vašeho domova podívat jak naše nové studio vypadá.
PunBB bbcode test

Klikněte na obrázek - máte tak jedinečnou možnost interaktivně procházet našim studiem.

Již brzi se Vám přihlásíme s novinkou, která pro modelky bude absolutní bomba. Tato novinka bude spuštěna 19.10.2009 v naší brněnské pobočce a už ted Vám můžeme říci, že práci na livechatu posouváme opět do jiné dimenze!

majitelé agentury LiveCzechModels

Naposledy upravil: LiveCzechModels (2009-11-07 11:17:06)

10

!!! NOVĚ OD 1.12. NABÍZÍME OPĚT PAUŠÁLNÍ VÝDĚLEK !!!

Naposledy upravil: LiveCzechModels (2009-11-26 20:09:42)

11

Dobry den,
zacala jsem pracovat jako ,,camgirl´´ pro agenturu LiveCzechModels v Olomouci. Muzu rict jen samou chvalu! Nepracuji zatim ani mesic, ale musim rict ze tohle studio opravdu splnuje vsechny moje pozadavky:-)! Bezva managerka ktera se vsim ze zacatku pomuze a je k dispozici kdykoliv potrebujete. Je kamaradska proste sefova jak ma byt :-) Prostredi moc pekne pokojicky utulne cistoucke. Autologin bezvadna vecicka nemusite se logovat na kazdem chatu zvlast a opravdu to setri cas i nervy:-) Vydelky jsou pristupne takze kazdou smenu si muzete kontrolovat kolik jste vydelala:-) Nemam nic co bych tomuhle studiu vytkla. Takze diky za sanci pracovat u Vas LiveCzech Models a hodne uspechu:-)))

12

POZOR!!!Taky  mám  zkušenost  s tímto  studiem. Prostředí je pěkné, autologiny  také super,ALE chtěla  bych  všechny  upozornit, ať se  vám nestane  stejné  zklamání  jako mně:  chvíli jsem u nich pracovala,poté z časových důvodů již ne, takže jsem chtěla  pouze  vyplatit  provizi  za  kamarádku,kterou jsem jim doporučila  a  ačkoli  na  internetových stránkách i osobně slibují, že  komukoli  vyplatí  provizi 2000Kč  za doporučení nové dívky(komukoli,nemusí  být  s nimi  v pracovním poměru!!!),která odpracuje  jistý počet směn,je to obrovská lež!!! Nejen že peníze  nevyplatí, ale  ještě si vymýšlí nehorázné důvody,proč je nevyplácí...

13

Dobrý večer,
potvrzujeme, že jsme této slečně nevyplatili provizi 2000kč ale bylo by také dobré říci z jakých důvodů. V případě, že s námi někdo uzavře smlouvu o spolupráci s tím že bude docházet na směny a pak přijde na 2 směny a 4 měsíce se zapírá, nezvedá nikomu telefon a podobně, bereme to jako velice neseriozní jednání. Stačilo zvednout telefon a ukončit naši spolupráci.

Po 4 měsících se ozvat a lhát že se nám nemohla 4 měsíce dovolat (na stránkách máme několik funkčních telefonů a emailů) a chtít provizi je nehorázná drzost.

Kdyby Vám bylo 18 tak bych to možná pochopil ale u dospělé ženy takové jednání neakceptuji a to že mi do telefonu vyhrožuje Vaše maminka, no tak to už je spíše trapné. Za ty 4 měsíce jsme Vás cca 4x vyzívali aby jste přišla vrátit klíček od skříňky a podepsat výpověď a vy bohužel nic.

Hledáme pouze seriózní spolupracovnice, které jsou spolehlivé a jednají s námi férově. Dívky pracující v naší agentuře, které se chovají seriózně Vám určitě potvrdí, že i my jsme seriózní a odměny za zprostředkované dívky vyplácíme (již jsme tak mnohokrát učinili).

LiveCzechModels

Naposledy upravil: LiveCzechModels (2010-03-19 21:27:11)

14

Novinky ve studiu LiveCzechModels:

Nově registrujeme i tzv. NON-NUDE chaty, pro dívky, které se bojí erotiky.

Do dnes jsme za zprostředkovanou dívku nabízeli jednorázovou odměnu 2000kč po splnění 20ti směn. Aby tato nabídka pro Vás byla zajímavější nabízíme Vám nyní provizi 10% z celkového výdělku z každé dívky, kterou nám zprostředkujete.

Všechny modelky pracující pod agenturou LiveCzechModels mají možnost si vybudovat svůj vlastní tým dívek a pobírat tak pasivní provizi 10%.

Tahle nabídka je však i pro ty, kteří nechtějí sami na livechatu pracovat ale mají mnoho kamarádek, které se této práce nebojí.

Staňte se referenčním partnerem největšího livechat studia v ČR. Na informační schůzku můžete jít s Vaší zájemkyní.

Pro osobní schůzku kontaktujte naše manažerky!

15

Nejlepší studio v Olomouci..
Můžu jedině doporučit...Hezké prostředí, fajn šéfová a solidní výdělky:)
Obešla jsem toho v Olomouci dost, ale tohle studio je jednoznačný vítěz, na čemž jsme se shodli s holkama ve studiu:)..
Za mě i za holky teda můžu jen říct - pro holky z Olomouce nebo okolí nejlepší studio!!!

16

Ahojky Bello,
bohužel naše agentura práci z domu nenabízí, soustředíme se pouze na naše kamenná studia.