Téma: PROBLEM
*
Naposledy upravil: Sandrita (2010-12-08 16:49:08)
Výměna vlastních zkušeností modelek s prací v live video chat studiích v ČR i SR
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Livechaty.cz navštěvuje denně v průměru 300 modelek zajímající se o práci na livechatu. Návštěvnost z 95% pochází z vyhledávačů Seznam a Google, což znamená, že naše návštěvnost je velice kvalitní! Více info zde... Pokud chcete psát do fóra, prosím zaregistrujte se, je to rychlé a zdarma!
You are live chat website and need new models online? Just write us to info@livechaty.cz and we give you offer for advertising your website on Livechaty.cz Our server visiting about 300 models every day interesting in adult live chat business and you can get these models online to your live chat website.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
*
Naposledy upravil: Sandrita (2010-12-08 16:49:08)
*
Naposledy upravil: Sandrita (2010-12-08 16:49:20)
*
Naposledy upravil: Sandrita (2010-12-08 16:49:28)
To Sandrita: Z toho si nic nedělej - nejsi sama. Taky jsem přišla na to, že jsem na sítích špatně vidět - a to proto, že mám mírně rozostřený obraz. Já se vidím na camsplitteru, který používám výborně (kameru mm Sony evi D31), ale na chatech je to takové, jak jsem napsala. Taky si s tím nevím rady a tak jsem ráda za to, co tady napsal OldShatterhand - vyzkouším a snad přijdu na to, v čem je problém. Ono to až tak velká závada není, ale obě víme.. není to určitě přínosné.
Snad na to i ty přijdeš, co a jak.. Win 7 jsem měla a taky jsem měla problém vysílat. Změnila jsem na XP, jinou capture kartu a už vše jelo. Win 7 nedoporučuji, má hezký design, ale pro livechat není tak dobře kompatibilní, jako jsou XP.
ja se taky na camsplitu vidim super a kdyz se pak na sebe divam na chatu(jako zakaznik)tak nic moc...
*
Naposledy upravil: Sandrita (2010-12-08 16:49:40)
smazáno
Naposledy upravil: Druid01 (2011-06-09 19:57:20)
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.