26

Re: Žebříček nejlepších studií

Ahojky,
jsme agentura LiveCzechModels sídlíme v Brně v blízkosti centra. Nabízím ti osobní návštěvu našeho studia a vysvětlení všeho potřebného. Ve studiu v Brně máme cca 35 aktivních dívek takže se jich můžeš klidně zeptat zda jsou u nás spokojené.

Jsme jen dívčí studio, takže chlapy u nás nenajdeš a rozhodně tě nebude nikdo sledovat a buzerovat. Největší naší výhodou je "autologin" software, který ti jako nové modelce hodně ulehčí. Samozřejmostí je kvalitní zaučení. V našem studiu jsou dívky se 6 ti letou zkušeností s prací na livechatu včetně mě.

V případě zájmu mi napiš na info@liveczechmodels.com

Katka
manažerka studia

27

Ahoj, znáte někdo studio ChatOnCam? Máte s tímto studiem nějaké zkušenosti? V Recenzí studíí ČR jsem ho nenašla.

28

ahoj ano znam a muzu povrdit je negativni skusenostivypalceji jen 50 procent a to hodne holek odnich uteklo protoze se penez dockas az za dlouhoooooooooooooooooo ja to studio vubec nedoporicuji

29

Ahoj, má ještě někdo zkušenosti se studiem ChatOnCam? Chtěla bych slyšet více nezávislých názorů...v každém studiu se totiž najdou holky, co utíkají a holky co spokojeně zůstavají smile)

30

Tak z tohoto studia nejspíše dříve, nebo později utečou všechny dívky. 50% co tam vyplácejí je o ničem a také dolovat peníze z nich nikoho nebaví. V Ostravě si dívky mohou vybrat z několika lepších studiíí.

31

Ahoj já sem spokojený s livechat studiem *****. Pracuji z domova a peníze jsou super, pracuju kdy chci pohoda.

od Admina: nepodporujeme skrytou reklamu zdarma

32

Ahoj můžete mi někdo poradit dobré studio v Brně je jich tu hodně děkuji :-)

33

ahoj CHATONCAM vubec nedoporucuji vyplaceji jen 50 procent a penizeeeeeeeeee nikdyyyy nejlepe je pracovat sama na sebe nebo v lepsim studiu opravdu vim o cem mluvim pracovala jsem v minulosti pro toto studiu horsi snad jiz nemuze byttttttttttttttt.

34

ahojte, chtela bych poradit. v opavě jsou jen 2 studia - chatoncam (jak jsem zjistila, také převlečeno pod toplesschat) a livestudio. to druhé jak jsem zjistila, ted nenabírá, prý až v létě... mam si počkat, nebo to prubnout pod chatoncam? dělala jsem pod jedním studiem v ostravě, ale dojíždění mě nebavilo a penize byly ubohé.. naštestí studio krachlo a poslední výplatu jsem ani neviděla sad

35

Dobrý den. Doporučuji Studio Prima v Ostravě.   www.livechatostrava.cz

36

pokud bych chtěla pracovat v ostravě, tak mam kamaradku jako manažerku v jednom studiu.. ale jak říkám, jsem studentka, bydlím kousek za opavou a dojíždět si nemohu dovolit. pro mě je volba opava, jen jsem o chatoncam nečetla nic dobrého..

37

Nebudu se vyjadřovat ke konkurenci, přeji vám hodně štěstí.

38

Ahoj dixy, nedáš mi na sebe mail. Já bydlím taky kousek od Opavy a nastupuju do ChatOnCam, i když nevím, jestli je to vhodná volba, podle toho, co se tady píše, ale snad s nimi budu mít větší štěstí, slečna (manažerka) se zdála být v klidu. Nikoho, kdo takovou práci dělá neznám a ráda bych s někým o tom poklábosila. Už jsem to dělala, i když jen asi měsíc a teď se po dvou letech a brigádách v supermárketech chci vrátit a něco vydělat. Nebo se mi ozvi ty na Stali.nka@seznam.cz. Dík. Pa pa

39

Ahoj, ChatOnCam je studio,které se chvástá profesionalitou a NEJ podmínkami,ale realita je jiná. Hlavně finance. Studio od začátku stále řeší finanční problémy, věčné výmluvy, odkladání termínu výplaty, měli i problémy s placením elektriky, nájmu..... všem radím rychle pryč. Mají problémy i se zákonem, exekucemi........A pokud vím, tak manažer opavské studio odprodává.

40

ahoj, máte někdo zkušenost s liveczechmodels v praze ? kdyžtak napiště prosím na mail livechatkocka@seznam.cz ....děkuju

41

Co to jsou za kecy?! Nevím, jak to chodí u ChatOnCamu v jiných městech, ale já pracuju v Havířově skoro od otevření a ABSOLUTNĚ SI NEMŮŽU STĚŽOVAT. Paní manažerka je přímá, nepomlouvá a nebuzeruje ( jak se tomu dělo u ModelNetu, kde jsem pracovala předtím), peníze dostanu, když potřebuju, za celou dobu jsem nemohla vysílat jednou, protože v celém křídle budovy vypadly pojistky a ten tupec z ochranky, nebo co to je, nemohl celé odpoledne najít jistič. big_smile A jestli můžu srovnávat právě s ModelNetem, je to jako NEBE A DUDY, ať už co se týká peněz ( zjistila jsem, že nás nahoře okrádali, protože jsme viděli jenom část statistik na 777, apod.), jednání, vstřícnosti, kolektivu, prostředí. Ovšem jak to je s Opavou, to opravdu netuším. A dostáváme mnohem více procent než těch 50, co tu je psané.

Mimochodem, hledám slečnu, která by se mnou vysílala jako lesbický pár, nenajde se? :-)

42

Holky, nemáte některá zkušenosti se studiem Mirage na Žižkově? Zítra tam mám jít na zkoušku a tak uvítám každý  názor, každou radu...

43

Boubi napsal:

Co to jsou za kecy?! Nevím, jak to chodí u ChatOnCamu v jiných městech, ale já pracuju v Havířově skoro od otevření a ABSOLUTNĚ SI NEMŮŽU STĚŽOVAT. Paní manažerka je přímá, nepomlouvá a nebuzeruje ( jak se tomu dělo u ModelNetu, kde jsem pracovala předtím), peníze dostanu, když potřebuju, za celou dobu jsem nemohla vysílat jednou, protože v celém křídle budovy vypadly pojistky a ten tupec z ochranky, nebo co to je, nemohl celé odpoledne najít jistič. big_smile A jestli můžu srovnávat právě s ModelNetem, je to jako NEBE A DUDY, ať už co se týká peněz ( zjistila jsem, že nás nahoře okrádali, protože jsme viděli jenom část statistik na 777, apod.), jednání, vstřícnosti, kolektivu, prostředí. Ovšem jak to je s Opavou, to opravdu netuším. A dostáváme mnohem více procent než těch 50, co tu je psané.

Mimochodem, hledám slečnu, která by se mnou vysílala jako lesbický pár, nenajde se? :-)

Ahoj jsem Ostravačka a měla bych zájem o vysíláníjako lesbický pár!Muj email    kacka604@seznam.cz  budu ráda když se ozveš  Katka

44

Ahoj, chtěla bych se zeptat, je nějaké dobré studio v Praze? Vyskočil tu inzerát na camstudio, znáte ho?